iRobot Roomba robotstøvsuger

iRobot Robotstøvsuger – Mere Tid Til Dig Selv

Mangler du overskud i din hverdag, og vil du gerne have tid til at gøre det du elsker? Så kan en robotstøvsuger fra iRobot være svaret du leder efter.

Hvem er iRobot?

iRobot er en amerikansk virksomhed, der specialisere sig i robotteknologi. Faktisk er iRobot den førendende virksomhed inden for robotteknologi- og forbrugerproduktindustrien, hvilket de har været i mere end 30 år. Derudover er det værd at nævne, at iRobot på verdensplan har solgt over 30 millioner robotter. Så man kan roligt efterlade robotstøvsuger købet i hænderne på iRobot.

iRobot coverbillede
Billede fra irobot.dk

iRobot modeller

Er man interesseret i en robotstøvsuger fra iRobot, skal vi tage et kig på deres Roomba model. Roomba modellen kommer i fire forskellige serier: s-serien, j-serien, i-serien og 600-serien. Se dem her

S-serien

S-serien er til dig der ønsker den optimale rengøring, den nyeste teknologi og det bedste design. Den har 40x kraftigere sugestyrke, og er udstyret med en “PerfectEdge” teknologi, hvilket gør at den kan komme rundt i selv de mest vanskelige hjørner i hjemmet. Derudover er den så intelligent, at den lærer dine rengørringsvaner og kommer med personlige forslag til netop dit hjem. f.eks. hyppigere rengøring i pollensæsonen.
Ikke nok med det, så er den også stemmestyret. Så hvis du har tabt en pakke havregryn i køkkenet, kalder du blot efter den, hvorefter den så kommer og rengøre med det samme.
Der medfølger en Clean Base ladestation, hvor den automatisk tømmer støvbeholderen for indhold, så man skal ikke bekymre sig om at tømme robotstøvsugeren efter hver rengøring.

Køb S-Serien her

Billede af en iRobot Roomba s9+ robotstøvsuger
Billede fra irobot.dk

J-serien

J-serien er til dig der ønsker en robotstøvsuger spækket med fede features til en væsentligt lavere pris end s-serien. J-serien kan ligesom s-serien kortlægge de specifikke rum, kende dine rengøringrutiner og kommer med forslag til personlige rengøringsplaner. Den har en 10x kraftigere sugestyrke, og vælger man versionen inkl. en Clean Base ladestation, kan den også automatisk tømme støvbeholderen for indhold. Derudover kan man også kalde efter j-serien, hvis der bliver tabt en pakke havregryn, da den også har indbygget stemmestyring.

KØBES HER

Billede af en iRobot Roomba j7+ robotstøvsuger
Billede fra irobot.dk

I-serien

iRobot’s i-serie er den serie, hvor iRobot har det bredeste udvalg af robotstøvsugere. Her har de, de to overordnede modeller I3 og I7. Den helt store forskel ligger i, at I3 -som er den billigere version- kun rengøre i lige linjer og regelmæssige mønstre, hvor I7 -som de to andre serier- lære dit hjem at kende og rengøre der hvor der er brug for det.
Både I3 og I7 er app styret, har stemmestyring og der er mulighed for automatisk tømning af støvbeholderen, hvis man som ved de øvrige serier, køber robotstøvsugeren inkl. en Clean base ladestation.

KØBES HER

Billede af en iRobot Roomba I7 robotstøvsuger
Billede fra irobot.dk

600-serien

600-serien er iRobot’s billigeste model. Den er udviklet til at gøre hverdagen ren, og er uden en masse ekstra features. Roomba 698 som modellen hedder, rengøre ligesom I3’eren kun i lige linjer og regelmæssige mønstre. Hvis budgettet ikke er det største, eller man ikke ønsker den helt store tekniske oplevelse, og blot vil have en robotstøvsuger der holder huset rent. Er det iRobot Roomba 698, man skal vælge.

KØBES HER

Billede af en iRobot Roomba 698 robotstøvsuger
Billede fra irobot.dk

Se de 3 bedste robotstøvsugere i vores test her

Læs også:

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk