wiz indendoerskamera

WiZ Indendørskamera: Integreres perfekt med WiZ Smart belysning

WiZ indendørskamera er designet til at integrere med dine WiZ lamper og skabe et kombineret belysnings- og hjemmemonitoreringssystem.

WiZ Indendørskamera kan placeres over alt

wiz indendoerskamera monteret paa vaeg
billede fra wizconnected

Til indendørskameraet medfølger en bordholder og vægbeslag for praktisk brug i enhver placering. Justér vinklen på dit WiZ kamera, så det dækker det ønskede område. Tænd kameraet og tilslut det til dit Wi-Fi og du er kørende! Konfigurér dine kameraindstillinger via WiZ-appen, som også giver dig mulighed for at overvåge dit hjem når som helst, selv når du er langt hjemmefra.

Brug indendørskameraet sammen med din WiZ smart belysning

Når du er væk på ferie, kan du skabe illusionen af, at der er nogen hjemme ved automatisk at tænde og slukke dine WiZ lyskilder. Dette simulerer tilstedeværelse derhjemme og afskrækker potentielle ubudne gæster. Udover dette kan du også indstille dine lys til at blinke, hvis dit indendørskamera opdager en ubuden gæst, og på den måde kan du informere dine naboer om eventuel uønsket indtrængen i dit hus.

På den måde kan du skabe ekstra tryghed og sikkerhed, selv når du ikke er til stede.

wiz indendoerskamera wiz smart belysning samarbejde
billede fra wizconnected

Du har også mulighed for at modtage øjeblikkelige beskeder på din smartphone, når WiZ-kameraet registrerer høj lyd eller bevægelse, mens du er væk. Du har også mulighed for at indstille kameraet til automatisk at starte optagelsen, når der registreres aktivitet. Bemærk, at dette kræver enten et betalt abonnement eller et SD-kort. På den måde kan du være opdateret i realtid og have dokumentation i tilfælde af hændelser, selv når du ikke er fysisk til stede.

Tekniske specifikationer for WiZ indendørskamera

Vægt0,17 kg
Medfølgende kabel længde2,5 m
Synsfelt120 grader
TilslutningsmulighederUSB-A
Maks. video-opløsningHD1080p, 30fps
BevægelsesregistreringBevægelse, Mennesker og
objekt registrering
NattesynJa, 5M IR (infrarødt)
LydMikrofon og højtaler med
mulighed for tovejskommunikation
LydalarmNej

Forenkle dit liv med Wiz Smart Pærer: Smart belysning gjort let

Wiz Smart Pærer er intelligente LED-pærer, der er designet til at give dig fuld kontrol over belysningen i dit hjem.

wiz smart pærer smart lighting app styring
Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Siden 2004 har Tech Robotten dedikeret sin tid og energi til at udforske og analysere alt, hvad der vedrører tech-verdenen. Tech Robotten er altid opdateret med de seneste udviklinger, fra gadgets og software til gaming-nyheder og teknologiske fremskridt.

Tech Robotten bruger sin viden til at skrive informative og engagerende artikler, der hjælper læsere med at navigere i den komplekse tech-verden og træffe informerede beslutninger.