Elementor hjemmeside bygger

Elementor – Bedste WordPress Builder

Kan jeg bygge en hjemmeside gratis og uden besvær?

Ja, det er tæt på. Med Elementor kan du oprette og designe enhver hjemmeside, du ønsker. Fra webshop til blogs, til landingssider og mere!

At oprettelse en WordPress side har aldrig været så let og sjovt, som det er med Elementor – den bedste page builder på markedet.

elementor.com

Hvad tilbyder Elementor?

Elementor er en visuel drag and drop pagebuilder. Hvis du ikke er bekendt med disse termer, betyder det, at du bl.a kan:

 • Se en forhåndsvisning af præcis, hvordan din side vil se ud for besøgende, mens du bygger den.
 • Træk og slip forskelligt indhold og designelementer for at skabe det perfekte design.

Grundlæggende er det muligt at skabe et flot, brugerdefineret webdesign, som du normalt skal være udvikler for at gøre, til noget, som alle kan gøre.

Elementor bruges nu aktivt af over fire millioner WordPress-websteder, hvilket gør det til den mest populære WordPress-pagebuilder.

Der er dog mange WordPress pagebuilders, der tilbyder en visuel drag and drop funktion, så hvad får Elementor til at skille sig ud, og hvorfor er det så vellykket? Det er bl.a. på grund af de kommende funktioner.

Smarte funktioner

 • Masser af indholdselementer – disse er byggestenene på din side. De er, hvad du kan “træk-og-slip” for at lave dit design.
 • Responsivt design – de fleste surfer på nettet på smartphones, så det er vigtigt, at dine designs ser godt ud på alle enheder. Elementor’s designs er som standard responsive, og du får masser af muligheder for at kontrollere, hvordan det fungerer og ser ud på mobil.
 • Skabeloner — at stirre på en tom side er skræmmende! Elementor kommer med hundredvis af professionelt designede skabeloner, så du ikke behøver at starte fra bunden.
 • Stilindstillinger – du får tonsvis af detaljerede stilmuligheder for at gøre dit design perfekt uden at ty til tilpasset CSS (selvom du også kan gøre det).
 • Bekvemmelighed – du får masser af praktiske værktøjer, et hurtigt søgeværktøj og mere, der hjælper dig med at opbygge flotte sider hurtigere.
 • Theme Builder – med Pro-versionen kan du designe hele dit WordPress-tema ved hjælp af Elementor (selvom vi stadig anbefaler at bruge et professionelt udviklet kvalitetstema).
 • Dynamisk indhold – du kan inkludere dynamisk indhold fra tilpassede felter og plugins.
 • Popup Builder – med Pro-versionen kan du også designe alle typer popups ved hjælp af den samme visuelle drag and drop funktionalitet.
 • WooCommerce Builder – hvis du bygger en webshop, kan du designe din WooCommerce-butik ved hjælp af Elementor og inkludere produkter i dine designs.

Hvad koster Elementor?

Det korte svar er: Det er gratis.

Basisversionen af ​​Elementor, der er tilgængelig i WordPress Plugin-biblioteket, er helt gratis at bruge. Der er også en pro-version med meget mere fleksibilitet og langt flere funktioner.

Elementor er et funktionsspækket plugin, der virker til alle websteder. Det er dog begrænset på visse punkter.

For eksempel kan du ikke tilpasse dit sidehoved, sidefod, indlægsside, enkelt indlægsside eller produktsider.

Elementor-baseversionen leverer det absolutte minimum, du behøver for at designe og tilpasse din hjemmeside. Men hvis du vil have friheden til at redesigne hele webstedet, er Elementor Pro det bedste valg.

Med Elementor Pro kan du også tilføje pop-ups, kontaktformularer, abonnementsformularer, globale widgets og tilpasset CSS.

Her er en liste over yderligere funktioner, som du får i Elementor Pro:
 • 50+ ekstra widgets.
 • Mere end 300 premium skabeloner inklusive import til sidehoved, sidefod og pop-ups.
 • Fuldfør hjemmesidetilpasning gennem Theme Builder. Dette lader dig ændre sidehoved, sidefod og indlægssider.
 • WooCommerce Builder til redigering af produkt- og kategorisider på e-handelswebsteder.
 • Popup Builder med avancerede funktioner som, exit intent, efter scroll og kontroller til at vise bestemte pop op-vinduer på bestemte sider.
 • Visual Form Builder, der kan integreres med populære e-mail marketing værktøjer.
 • Du kan oprette globale widgets og bruge dem på hele webstedet.
 • Tilføj tilpasset CSS.
 • Implementer enhver Elementor-widget stort set hvor som helst du vil.

Prøv Elementor Pro nu


Gode alternativer til at bygge en landingpage, som konverterer

Hvad koster en hjemmeside?

En hjemmeside kan være gratis, men ønsker man at have sin helt egen, med eget domæne, så skal man betale for hosting og evt. udvikling. Det kan koste et par hundrede kroner om året, hvis man selv kan udvikle den.
Med Elementor og WordPress kan du bygge en hjemmeside, helt uden at skulle kode.

Kan jeg selv lave en hjemmeside?

Ja. Ved at købe et domæne og installere WordPress via deres kontrolpanel, kan du nu installere Elementor til WordPress, som gør det nemt at bygge og designe en flot hjemmeside – helt uden at skulle kode noget i HTML og CSS.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk