Bricksite lav din egen hjemmeside

Bricksite – Danmarks Bedste Hjemmesideværktøj

Alt hvad du har brug for til din hjemmeside

Med Bricksite får du alle de funktioner, som du har brug for til at lave din egen hjemmeside.

Bricksite hjælper dig med hurtigt og nemt, at stable din egen hjemmeside på benene. Uanset din erfaring, kan du uden besvær lave din hjemmeside med Bricksite.

Det har aldrig været nemmere at designe en hjemmeside. Du kan frit trække alle dine elementer rundt på din hjemmeside, så du kan skabe det præcise udtryk, som du ønsker.

Bricksite.dk - Danmarks Bedste Hjemmesideværktøj
Bricksite.dk – Danmarks Bedste Hjemmesideværktøj

Spred dit budskab til hele verden

Står du med kunder fra forskellige dele af verden? Vælger du Bricksite, er du sikker på at din side kan indlæses med samme fart, alle steder. Med over 200 serverlokationer rundt i verden, vil du være helt sikker på at dine kunder får en god og hurtig oplevelse af din hjemmeside, ligemeget hvor de befinder sig.

Hvad tilbyder Bricksite hjemmesideværktøj?

Bricksite tilbyder mange fordelagtige funktioner til din hjemmeside.

  • Nem redigering – Lav din hjemmeside uden at skrive en eneste kode. Deres visuelle editor vil gøre dette hurtigt og nemt, for dig.
  • 1 million+ gratis billeder – De sørger for adgang til over en milion gratis billeder, som frit kan benyttes.
  • Let integration af Analytics -Uanset om du er bruger af Facebook Pixel eller Google Analytics, har de gjort det nemt at opsætte disse.
  • Domæne og DNS – Registrer et domæne hos dem, eller flyt dit allerede eksisterende. Derefter vil der være fri adgang til DNS administration på dit domæne
  • Send professionelle emails fra dit eget domæne – Med Bricksite Mail, kommer du hurtigt i gang med mail på dit eget domæne. Send nemt mails, fakturaer og andet fra din egen mailboks.
  • 100% Styr på sikkerheden – Med Bricksite hjemeside slipper du for alle bekymringerne. De sørger for automatisk SSL og backup på din hjemmeside.

Alle disse funktioner er med til at gøe Bricksite til et af de bedste hjemmesidevørktøj på markedet.

Hvad koster Bricksite?

Basisversionen, som ikke åbner op for alle ovenstående funktioner, er 100% gratis. Den gratis version, giver dog kun adgang til deres editor samt mere end 1 million gratis billeder.

Der er også en Premium-version, med meget mere fleksibilitet og langt flere funktioner. Med Premium-versionen, får du adgang til ovenstående, samt gratis registrering af et “.dk” domæne, udgivelser på dit eget domæne, backup af hjemmesiden og automatisk SSL certifikat på dit domæne.

Med rabatkoden BR1CKP4RTN3R Får du lige nu 20% på den først købte periode.


Har du mere erfaring med at bygge hjemmesider, kan vi anbefale et setup med WordPress og Elementor hjemmesidebygger, som du kan læse mere om her.

Læs også

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk