E-Studio.dk – Lynhurtige Webhoteller

Hvad kan e-studio tilbyde?

E-Studio, kan tilbyde lynhurtige webhoteller, som er optimeret til f.eks. WordPress. Alt fra Webhotel, Mailhotel, DNS hotel, serverhosting til domæner, er produkter, som e-studios kan byde på. Du kan her få knivskarpe priser, som starter fra 10,- om måneden og op til 186,25,- om måneden, alt efter hvilken pakke du vælger.

Reklame for e-studio.dk
e-studio.dk

Performance og Service

Du skal vælge e-studio hvis service og performance er vigtigt for dig. Her bliver der gået meget op i stabil og solid performance, og har dagligt fokus på at forbedre den. Derfor kan du slippe af med alle dine bekymringer ved at lade dem hoste.

Udover performance, som er velegnet til f.eks blogs, webshops og lignende, vil der også blive passet på dine data, med omhu. Du skal ikke selv bekymre dig om din webshop crasher, for der vil altid være taget backups, af alt din data.

Endvidere er priserne gennemskuelige, da du ingen risiko har for ubehagelige overraskelser, i forhold til den faste pris du vil betale hver måned.

Hvorfor vælge e-studio?

Ikke nok med den utrolige performance, deres skarpe service, som ikke kan andet end at tilfredsstille, priserne som er overskuelige samt gennemskuelige, får du altså også en sikkerhed i en kvalitetsgaranti. Der bliver lagt meget vægt på kvalitetshosting, og derfor er deres servere altid driftsikre modeller, som der er placeret lokalt her i Danmark hos Global connect, Skanderborg.

Serverne vil altid stå opdateret, med den mest stabile software, og bliver overvåget 24 timer i døgnet. IBM servere, er velkendt for at producerer nogle af markedets bedste og mest stabile servere, og naturligvis gøres der brug af disse servere. Er du selv til arbejde døgnet rundt, og knokler 24 timer i døgnet, garanteres der også med ingen strømsvigt. Alle servere er tilsluttet både UPS, men også en generator, som der vil sikrer mod nedetid i forbindelse med et strømsvigt.

Reklame for e-studio
e-studio.dk

Læs også

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk