Razer gamingheadset i hvid

Det Komplette Razer Gaming Setup

Den velkendte gaming producent Razer, har efterhånden været et populært mærke blandt mange gamer i lang tid. Dette skyldes en høj kvalitet og fornuftig pris på alle deres produkter.

Du får her en komplet oversigt over hvordan, du kan optimere dit setup, med produkter fra Razer.

Bedste gamer skærm

Mangler du en opgradering til dit gaming setup, så har Razer en skærm, som kun kan gøre din oplevelse af alle former for gaming bedre. Razer Raptor – Gaming skærm, vil forbedre dit gameplay.

✅Størrelse: 27″

✅Type: LED skærm 

✅Billedeformat: 16:9

✅Refresh rate: 165 Hz

✅Responstid: 1ms

✅Opløsning: 2560 x 1440

✅FreeSync: Ja

✅Tilslutninger: HDMI x1, DisplayPort x2

Læs mere om skærmen på vores fulde indlæg lige her.

Eller se vores Top 3 bedste skærme til gaming her.

Razer Gamer Mus

Razor mus

Denne lækre trådløse Razer DeathAdder V2 Pro, kommer med et batteri liv på hele 70 timer, og vejer kun 88g. Denne mus gøre din oplevelse af gaming ekstraordinær, med dens lynhurtige svartid og hele 8 knapper, som du kan optimere dine spilindstillinger med.

Komfortabelt gaming Headset

Razer headset

Det stilrene og top kvalitets headset Razer BlackShark V2 Pro, er et produkt til dit setup, som bestemt gør forskellen. Headsettet er trådløst og kører over bluetooth hvilket gør det utrolig praktisk uden en ledning. Naturligvis har headsettet en fremragende lyd, men mikrofonen er i sig selv ligeså god. Derfor er dette headset et kæmpe upgrade for dig.

RGB Gaming Tastatur

Razer tastatur

Razer Huntsman V2 tastatur er igen et fremragende produkt skabt af Razer. Tastaturet kommer med indbygget LED lys, som du selv kan kontrollere igennem Razers app. Tastaturet kommer med håndledsstøtte, som giver rigtig god support når der brændes nogle timer af på din PC. Derudover får du et lynhurtigt tastatur med bløde, støjsvage tastetryk.

Razer Gamerstol

Razer stol

Mangler du en gamer stol, som alle dine team mates vil blive blege af misundelse over? Så burde du at prøve Razer Enki gamerstol. Ikke nok med en enorm komfort for ryg, arme og skuldre så får du en utrolig stilren og lækker gamerstol. Stolen kommer naturligvis med nakkestøtte samt lændesupport, og har en 152 graders justerbar vinkel.

Mussemåtte

Står du også lige og mangler en lækker og høj kvalitets mussemåtte, så er Razer Sphex V3 noget for dig. Mussemåtten måler 450mm x 400mm og er designet til at give et stilrent udseende til dit setup. Mussemåtten er ultra-thin, og måler kun 0,25mm. Den er optimeret til gaming, da den er sensor optimeret til din mus, og kan derfor hjælpe dig i en nødvendig ‘clutch’ situation.

Læs også

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk