Razer Raptor gaming skærm

Razer Raptor – Vanvittig Gaming Skærm

Opgrader dit gaming setup, med den ultimative Razer Raptor – Gaming Skærm.

Mangler du en opgradering til dit gaming setup, så har Razer en skærm, som kun kan gøre din oplevelse af alle former for gamling bedre. Razer Raptor – Gaming skærm, vil forbedre dit gameplay.

Razer 27″ Skærm Raptor

Razer Raptor monitor
Proshop.dk

✅Størrelse: 27″

✅Type: LED skærm

✅Billedeformat: 16:9

✅Refresh rate: 165 Hz

✅Responstid: 1ms

✅Opløsning: 2560 x 1440

✅FreeSync: Ja

✅Tilslutninger: HDMI x1, DisplayPort x2

Søger du en kræftfuld skærm, som leverer en optimal oplevelse, så læs med her.

Razer 27″ Skærm Raptor, er en skærm, som med kombinationen af 165Hz og opløsningen 2560 x 1440, giver dig en stor opgradering på din FPS. Det vil give dit gameplay en meget hurtigere og glattere fornemmelse, og vil kun være med til at optimere din oplevelse af computerspil. Skærmen har en responstid på kun 1ms, som gør dette til en meget attraktiv skærm.

Netop denne skærm, er grundet kombinationen af 165Hz og opløsningen på 2560 x 1440 egnet til spil, som kræver en høj FPS, men kan til gengæld også benyttes til spil, som ikke nødvendigvis kræver en markant høj FPS. Med den 27″ store ramme, fremstår et bredt og klart billede, i meget høj kvalitet, som kan benyttes i mange sammenhæng. Om det er gaming, eller dagligt arbejde, vil denne skærm have den optimale opløsning. Sidder du dog og får ondt i hovedet af for meget Skærmtid i løbet af en dag, vil vi anbefale at opruste dig med Blue Light briller, som skåner dine øjne mod blåt lys fra LED skærmen.

Skærmen er opbygget med AMD FreeSync, som hjælper med at undgå blandt andet Tearing, som der skaber et meget mere klart og flydende billede. FreeSync, er med til at sikre at GPU’en og skærmens opdateringshastigheder synkroniseres, så du vil få det maksimale ud af billedet. Er du en gamer, og bruger adskillige timer foran skærmen, er dette en yderst vigtig funktion til din skærm, for at optimere oplevelsen af et spil.

Razer er efterhånden et anerkendt mærke inden for gaming, og er især kendte på deres skærme samt udstyr til gaming. Kvaliteten på produkterne tages ikke fejl af, samt leverer de skærme til gode priser. 


Bedste alternativer

Læs også

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk