Computer skærme

Top 3 Bedste Gamer Skærme

Er du en trofast gamer, som har udstyret i orden, men mangler en ordentlig skærm for at opnå den bedste gamer-oplevelse, så er en af disse top 3 gamer skærme vejen for dig.

For at opnå en optimal gamer-oplevelse, kræver det en High-Performance skærm. Skærmen er med til at få det bedste ud af dit grafikkort, og er derfor nøglen til en forbedret oplevelse. Derfor har vi lavet en liste over “Top 3 Bedste Gamer Skærme” til dig.

Det kan være svært at vælge den rette skærm, da der findes mange forskellige brands og producenter af gamer skærme. Det store udvalg af skærme, gør også at skærmene er designet til forskellige spil. Her kan nogle skærme være designet til ‘FPS’ spil, som Counter Strike, Call of Duty, Fortnite osv. Derimod er andre skærme også designet til spil som World of Warcraft, League of Legends, Diablo osv. Derfor findes der mange forskellige skærm-designs og prisklasser.

Gamer skærm

Topliste – Top 3 Bedste Gamer Skærme

MSI Optix G27c4

MSI Optix G27c4 gamer skærm - top 3 gamer skærme

✅Størrelse: 27″

✅Type: Curved LED-Skærm

✅Billedeformat: 16:9

✅Refresh Rate: 144Hz (HDMI) / 165Hz (Displayport)

✅Responstid: 1ms

✅Opløsning: 1920 x 1080 Full HD

✅FreeSync: Ja

✅Tilslutninger: HDMI 2x, DisplayPort 1x

Søger du en kræftfuld skærm, som leverer en optimal oplevelse, så læs med her.

MSI Optix G27C4, er kræftfuld skærm, som kan yde op til 165Hz. Ikke nok med med de 165Hz har skærmen en responstid på kun 1ms, som gør dette til en meget attraktiv skærm. Standardopløsningen på skærmen er på 1920 x 1080 i Full HD. Skærmen Farvesupporter 16,7 millioner farver, og kan derfor bidrage med et enormt skarpt billede.

Netop denne skærm, er grundet de mange Hz egnet til spil, som kræver en høj FPS, men kan til gengæld også benyttes til spil, som ikke kræver en markant høj FPS. Med den 27″ store ramme, fremstår et bredt billede, i meget høj kvalitet.

Den er tilpasset med AMD FreeSync, som hjælper gameren med at undgå blandt andet Tearing, som der skaber et flydende billede. FreeSync, er med til at sikre at GPU’en og skærmens opdateringshastigheder synkroniseres. Er du en gamer, og bruger adskillige timer foran skærmen, er dette en yderst vigtig funktion til din skærm, for at optimere oplevelsen af et spil.

MSI er et anerkendt mærke, og er især kendte på deres skærme. Kvaliteten på produkterne tages ikke fejl af, samt leverer de skærme til gode priser.

Køb din MSI Optix G27C4 her: www.Proshop.dk

AOC C24G1

AOC C24G1 gamer skærm - top 3 gamer skærme

✅Størrelse: 24″

✅Type: Curved LED baggrundsbelyst LCD-skærm

✅Billedeformat:16:9

✅Refresh Rate: 144Hz

✅Responstid: 1ms

✅Opløsning: 1920 x 1080 Full HD

✅FreeSync: Ja

✅Tilslutninger: HDMI x2, DisplayPort, VGA

AOC C24G1 er en Curved gamer skærm, som yder 144Hz, som er en stabil Refresh rate, til et spil som f.eks Counter Strike. De 144Hz vil stadig sikre dig en flydende oplevelse, uden nogle problemer med grafikken In-game.

Monitoren er lavet med AMD Freesync, som hjælper gameren med at undgå blandt andet Tearing, og det skaber et flydende billede.

Med en responstid på 1ms og en Refresh Rate på 144Hz, har du her en skærm, med stor ydeevne til prisen. Ikke nok med det, giver Curved på skærmen en opslugende virkning, når du sidder foran skærmen, som oftest giver gode betragtningsvinkler. Med de 24″, som skærmen har kan skærmen virke lidt lille. Dog fordi at den netop er curved, giver det en virkning af at skærmen er større end 24″.

Dette er en skærm, som kan meget i forhold til prisen. Dette er et produkt af høj kvalitet og en holdbar skærm, som ikke vil skuffe.

Køb din AOC C24G1 her: www.Proshop.dk

ASUS TUF Gaming VG279QM 280HZ

ASUS TUF Gaming VG279QM 280HZ - gamer skærm - top 3 gamer skærme

✅Størrelse: 27″

✅Type: LED Skærm

✅Billedeformat: 16:9

✅Refresh Rate: 280Hz

✅Responstid: 1ms

✅Opløsning: 1920 x 1080 Full HD

✅FreeSync: Ja

✅Tilslutninger: HDMI x2, Displayport x1

ASUS TUF Gaming VG279QM 28HZ, er det lidt dyrere valg på denne topliste, Heldigvis går Pris og kvalitet hånd i hånd for denne skærm.

For 2749,- får du en helt fantastisk 27″ skærm. Skærmen står med 280Hz og en responstid på 1ms, som gør den står super skarpt og leverer fantastiske billeder til en perfekt gaming oplevelse. Denne skærm kan derfor uden bekymre følge med de spil, som kræver den absolut bedste FPS. Dette betyder dog ikke at skærmen ikke kan benyttes til andre spil, som ikke kræver dette. Det vil udelukkende få spillende til at se bedre ud, og gøre dem mere flydende.

Noget af det unikke denne skærm kommer med, er at den er G-Sync compatible. Det vil sige at dette giver muligheden for at eliminere tearing 100%, da den med denne funktion leverer kontrollen til grafikkortet, som sørger for grafikken spiller. Udover dette er skærmen udstyret med anti-blue light, som gør at dine øjne skånes fra blue-light , som din skærm sender ud.

Da denne skærm står med den absolut højeste Refresh Rate på toplisten, betyder det også at du derfor får en meget bedre oplevelse end du gør med de andre skærme. Dog koster denne skærm en tand mere, men har du budgettet til denne skærm er det en stor anbefaling.

Køb din ASUS TUF Gaming VG279QM 280HZ her www.Proshop.dk

Læs Også

Kunne du lide vores “Top 3 bedste gamer skærme” liste vil du måske og kunne lide vores andre lister og artikler:

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk