coinbase kryptovaluta handelsplatform

Coinbase – Bedste Kryptovaluta Handelsplatform?

Coinbase blev stiftet som kryptovaluta handelsplatform tilbage i 2012, og bliver vurderet som den mest brugervenlige platform til kryptohandel på markedet. I marts 2021 blev kryptovaluta-børsen registreret som den største forhandler af kryptovalutaer målt på handels-volumen.

Fordele: Hvor Coinbase skiller sig ud

Coinbase Pro provisioner
Coinbase skiller sig ud fra andre handelsplatforme i sin kommissionsstruktur, men kun hvis du bruger deres Pro-plan. (For mere om det grundlæggende serviceniveau, se nedenfor.)

På Pro-niveauet betaler du et gebyr på højst 0,5 procent for en månedlig handelsvolumen på under 10.000 $. Men du kan muligvis sænke gebyret endnu mere ved at bruge børsens volumenbaserede prissætning.

Prisstrukturen for Pro er skaleret, så gebyrerne falder, jo mere du handler. Hvad du betaler afhænger af din samlede dollaromsætning i løbet af de foregående 30 dage. Coinbase bruger også en producent-taker prismodel, så hvis du tilføjer likviditet til markedet (en maker) eller tager likviditet (en taker), vil du potentielt blive opkrævet et andet gebyr.

For eksempel, hvis du handler mindre end $10.000 inden for de foregående 30 dage, betaler både producenter og kunder 0,5 procent. Handl mellem $10.000 og $50.000, og begge betaler 0,35 procent. Over dette niveau begynder gebyrerne at divergere. Månedlig handelsvolumen mellem $50.000 og $100.000 ville give brugerne et gebyr på 0,25 procent og producenterne 0,15 procent. Gebyrerne falder i sidste ende endnu mere, men du bliver nødt til at handle svimlende mængder af kryptovaluta, for at det kan gøre nogen forskel.

All-in gebyrerne kan sammenlignes med eToro, hvor et spread markup gebyr starter ved 0,74 procent og løber op i flere procent, selvom det er mere end Interactive Brokers, som opkræver 0,12 – 0,18 procent, afhængigt af din månedlige volumen (med en $1,75 pr. handelsminimum). Det er værd at bemærke, at gebyrerne hos Binance.US starter ved 0,10 procent og derefter bevæger sig ned derfra.

Valg af kryptovaluta

Coinbase har et misundelsesværdigt udvalg af kryptovalutaer, som du kan handle. 125 ved sidste optælling – og det skulle vise sig at være bredt nok for alle undtagen den mest hardcore kryptohandler. Du får de mest populære kryptovalutaer, inklusive Bitcoin, Ethereum, Cardano, Solana, XRP og dusinvis flere, der er på vej. Så du skal nok finde det, du leder efter her.

Det er i skarp kontrast til andre mæglere eller finansielle apps, der reklamerer for kryptohandel, men som kun tilbyder en håndfuld af de mest fulgte mønter. For eksempel tilbyder Robinhood handel med kun syv kryptovalutaer – hvilket stadig er bedre end mange mæglere.

Hvis du leder efter noget andet end krypto på Coinbase, så har de netop lanceret deres NFT univers i en Beta version.

Kryptoforvaring

I modsætning til mæglere, der er mere fokuseret på handel, giver Coinbase dig mulighed for selv at tage vare på dine kryptoaktiver. Børsen tilbyder sin egen kryptopung, eller du kan medbringe din egen pung. Uanset hvad, kan du vælge den løsning, der bedst passer til dine behov. Og det er usædvanligt i handelsverdenen, hvor de fleste traditionelle mæglere ikke tillader dig at holde dine egne aktiver.

Udsætter belønninger

Coinbase giver også kunder, der har nogle kryptovalutaer med sig, mulighed for at deltage i indsatsbelønninger. Indsats er som at tjene renter på en bankkonto, men med et meget andet sæt risici. Indsats genererer indtægter fra dine beholdninger, da de bruges til at validere transaktioner i en given kryptovaluta, og Coinbase deler den belønning med dig. Coinbase tager en kommission på enhver indtægt, du modtager fra indsatser.

Kunder kan optjene indsatsbelønninger på nogle få kryptovalutaer lige nu, inklusive Ethereum og Tezos. Børsen håndterer den tekniske del af tingene, og de ekstra mønter – eller brøkdele af dem – tilføjes din konto efter en fastlagt tidsplan.

Ulemper: Hvor Coinbase kunne forbedres

Gebyrgennemsigtighed

Hvis du bruger Coinbase’s grundlæggende platform, vil du nok ikke kunne finde en gebyrplan, før du rent faktisk foretager en handel. Faktisk har Coinbase gået ud af sin måde at skjule sin gebyrplan og med vilje skjule den engang så offentlige – og forvirrende – liste over gebyrer.

Nu vil du være i stand til at se din handelskommission, men kun lige før du er klar til at placere din handel. I en tid med meget gennemsigtig prisfastsættelse er det et alvorligt slag for virksomheden, hvis den ikke kan levere en liste over handelsgebyrer.

Hvorfor gør Coinbase dette? Det er ikke klart, men mæglerens store gebyrer for dets grundlæggende niveau har sandsynligvis meget at gøre med det. Og det bekræftes yderligere af mæglerens gode offentliggørelse af gebyrer for sin Pro-platform – hvor omkostningerne er konkurrencedygtige ift. konkurrenternes og i nogle tilfælde slår dem.

Handelskommissioner på basisniveau

Lad os opdele to af de mest almindelige gebyrer på den sidst offentliggjorte gebyrplan og se, hvad man ville betale, hvis man køber $1.000 i Bitcoin:

  • Et gebyr på 1,49 procent, hvis du betaler fra en bankkonto eller Coinbase-dollarpung
  • En spredningsmarkup på 0,5 procent
  • Hvis du bruger Coinbase’s entry tier, vil du blive ramt med mindst 1,99 procent i omkostninger. Og de går op derfra, for virksomheden bruger en glidende skala. Vil du have $10 i Bitcoin? Så får du et gebyr på $0,99 – eller 9,9 procent – ​​plus den 0,5 procent spread markup – for 10,4 procent alt i. Det er heller ikke kun på den ene side af transaktionen. Du bliver ramt, når du kommer og går.

Den effektive procentdel falder, indtil dit køb er $200, og derefter skifter mægleren til et gebyr baseret på din betalingsmetode, der starter ved 1,49 procent (som ovenfor) og stiger til 3,99 procent, hvis du bruger et betalingskort. Og du vil stadig betale det sprednings-markup oven i det.

Det er et forvirrende væld af gebyrer og markeringer på tværs af betalingsmetoder, og det kan være svært at navigere i. Så det er bedre at springe indgangsniveauet over og gå direkte til deres Pro Plan med konkurrencedygtige priser.

Kundeservice

Coinbase er ikke helt skarpe, når det kommer til kundeservice. Prøv bare at få nogen i telefonen til at hjælpe dig. Coinbase understøtter kun låsning af din konto via telefon. De lovede at få reel telefonsupport inden udgangen af ​​2021, men måske bliver 2022 året.

Hvis du har andre almindelige problemer (for eksempel finansieringsproblemer), skal du indsende en supportanmodning og vente, indtil Coinbase vender tilbage til dig. Eller du kan køre gennem webstedets chatbot og se, om det løser din bekymring. Ingen af ​​dem er særlig tilfredsstillende i disse dage.

Konklusion

Coinbase træffer et stærkt valg, hvis du leder efter et sted at handle krypto, og du gør det med en anstændig volumen – og ikke har noget imod den alvorlige mangel på kundesupport:

Dets brede udvalg af populære kryptovalutaer betyder, at du sandsynligvis vil finde det, du vil handle her.
Kunder har mulighed for at tjene indsatsbelønninger og kan selv tage vare på deres besiddelser.
Provisioner på Pro-platformen er konkurrencedygtige, men kunder, der handler med små dollarvolumener på dens entry-level platform, bør seriøst overveje at søge andre steder.
Robinhood er et godt alternativ, hvis du kun ønsker at handle med nogle af de mest populære kryptovalutaer, især hvis du ønsker at holde omkostningerne lavere. Webull er et andet alternativ, selvom dets udvalg er endnu smallere end Robinhoods. En anden mægler, der tilbyder handel med aktier, optioner og krypto, er tastyworks, en nyere spiller med en attraktiv kommissionsstruktur.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk