copy trader social trade like steve 1

Sådan Får DU Adgang Til Andre Succesfulde Investorers Handler På Aktiemarkedet

eToro er en af grundlæggerne af fænomenet “kopihandel”, eller bedre kendt som Copy Trading, som en investering, som blev lanceret tilbage i 2010.

Siden da har mægleren fastholdt sin førende position på markedet og har indtil videre det største netværk. Få en kort introduktion til eToro’s Copy Trading funktion i videoen herunder, eller læs med i indlægget under videoen

Hvad betyder Copy Trading?

Copy Trading er en af metoderne til fælles investering på de finansielle markeder, der hurtigt vinder popularitet. Det giver mindre erfarne brugere af netværket mulighed for at abonnere på handelssignaler fra professionelle investorer. Når du abonnerer på en investor, vil alle handler og ordrer på denne forhandlers (manager) handelskonto blive kopieret til kopimaskinens konto i et bestemt forhold.

Mægleren har et af de mest avancerede og største sociale handelsnetværk. Det er kendetegnet ved en lav indgangstærskel, fordelagtige handelsbetingelser, fremragende funktionalitet og enkelhed.

Sådan finder du den rigtige investor til at kopiere

Kopiering af over 100.000 verificerede handlende er tilgængelig på eToro. Valget er enormt, men hvordan finder du de bedste at kopiere blandt de mange tusinde ledere?

Der er to måder at gøre det på.

Udvælgelse af investorer ved at følge eToros råd
Den første mulighed er at følge anbefalingerne fra eToro. Som vi allerede har nævnt, tilbyder mægleren på CopyTraders hovedside at gennemgå profilerne for de mest succesrige investorer, som allerede har bestået valget baseret på følgende kriterier:

  • Afkastprocent
  • Strategi
  • Risikoscore
  • Antal af kopier

Sådan kommer du i gang med at kopiere handler på eToro

Efter at have valgt en investor, er det ret nemt at begynde at kopiere handler på eToro. Der er knappen Kopier i profilerne for de valgte handlende. Det er den, vi klikker på. En side åbnes med tilpassede kopiindstillinger.

På denne side skal du vælge to kriterier:

  1. Det beløb, du ønsker at allokere til den specifikke erhvervsdrivende fra den generelle portefølje.
  2. Nedtrækningsværdien, når den er nået, skal systemet automatisk stoppe med at kopiere.

Når du har klikket på knappen Kopier igen, vil du automatisk begynde at kopiere investorerens handler for det valgte beløb. Du kan se resultaterne på din eToro Portfolio-fane.

Kan jeg tjene penge ved at kopiere handlende på eToro?

De fleste investorer betragter kopieringshandlere på eToro som en kilde til ekstra indtægt. Ja, du kan tjene penge, hvis de handlende, du kopierer, også tjener penge. Ifølge mægleren var den gennemsnitlige rentabilitet for de 50 bedste handlende 29% afkast i 2019.

Man skal dog altid huske på, at fremragende resultater fra forhandlere i fortiden ikke garanterer det samme resultat i fremtiden. Selv store hedgefonde lider tab. Derfor ville det være klogt for Copy Trading på eToro

Er eToro Copy Trading sikker?

eToro betragtes som en pålidelig mægler, da den har tre licenser fra topregulatorer:

  • Financial Conduct Authority (UK);
  • Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC);
  • Australian Securities and Investments Commission.

Regulering i landene med udviklede finansielle og juridiske systemer betyder, at mæglerens drift løbende overvåges. Derudover giver mægleren ret detaljerede oplysninger om alle handlendes handler, hvorfor deres økonomiske resultater kan kontrolleres.

Den største risiko ved at arbejde med kopihandelssystemet på eToro er relateret til markedet. Kopierede handlende kan ikke kun tjene, men også tabe penge.

Er eToro bedre end Nordnet?

Du kan læse mere om eToro som aktie handelsplatform i vores indlæg herunder.

Læs mere om eToro som handelsplatform til aktier og kryptovaluta her

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk