eToro dit sociale investerings netværk

eToro – Bedste Handelsplatform til Aktier og Krypto?

Brugere på eToro kan begynde at handle cryptovaluta, aktier og ETF’er for så lidt som $10, og med deres innovative handelsplatform lader den dig kopiere andre handlende investorer med stor succes.
Fordele ved eToro

  • 0% i kurtage
  • Flere aktiver; aktier, ETF’er, krypto, indekser mm.
  • Gratis forsikring op til 1 million EUR
  • Social handel med mere end 20 millioner brugere
  • Sikker handel og beskyttelse af dine oplysninger
  • Mulighed for at kopiere kendte og succesfulde investeringsfolk
multi asset platform

Opret en gratis konto hos eToro og se din opsparing vokse

Hvem skal vælge eToro?

Hvis du er ny til at investere, kan eToro være et godt indgangspunkt. Platformen er nem at navigere og tilgængelig via en browser eller mobilapp.

eToro lader brugere investere i et udvalg af over 2.700 aktier, men hvis du ikke føler dig sikker på at vælge din egen portefølje, kan du vælge en færdiglavet mulighed baseret på dine interesser og prioriteter.

Det er også et omkostningseffektivt udgangspunkt, da du ikke vil blive opkrævet nogen provision eller administrationsgebyrer på de aktier og ETF’er, du køber og sælger. I stedet for at stole på indtægter fra aktieinvesteringsgebyrer tjener eToro sine penge gennem gebyrer som sit faste hævegebyr på £3,83 ($5), inaktivitetsgebyrer, valutaomregningsgebyrer og kryptoinvesteringsgebyrer.

eToro copy trading

Socialt investeringsfællesskab

eToro lader investorer forbinde med hinanden gennem et socialt medie-lignende nyhedsfeed, hvor nyheder og strategier diskuteres. Regelmæssige blogs og personlige advarsler er en anden måde, brugere kan holde styr på markedet på.

Uddannelse

Alle, selv dem, der ikke er brugere, kan besøge eToro og få adgang til lektioner om investeringsvilkår, fortolkning af markeder og forskellige typer aktiver gennem eToro Academy. Emner spænder i kompleksitet fra begynder- til ekspertniveau.

Når du først tilmelder dig og opretter en konto hos eToro, kan du få adgang til en ‘øvekonto‘, der giver dig mulighed for at investere en virtuel fond på $100.000, så du kan få styr på platformen, før rigtige penge skifter hænder.

Opret en gratis konto hos eToro og prøv dine evner af

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk