Her er luksusgrillen, der for alvor sætter dig i respekt ved naboerne. Med dens matsorte design og lysende kontrolknapper, er der god grund for anerkendende blikke over hækken.
En grill der er svær at leve uden
Napoleon Prestige 500 Phantom er en specialudgave af Napoleon’s Prestige serie. Prestige serien byder på grill i absolut topkvalitet spækket med fede funktioner. Dertil tilbyder Napoleon livstidsgaranti, så du er sikret den bedste grilloplevelse.
Grillen har indbygget “SIZZLE ZONE” og “NIGHT LIGHT”. Og hvad betyder det så? Lad os starte ved “SIZZLE ZONE”:
Med “SIZZLE ZONE” kan grillen opnå en temperatur på 800 grader på blot 30 sekunder. Dette skyldes, at det keramiske varmelegeme i grillen bliver helt rødglødende. Den høje temperatur er med til, at karamellisere overfladen på kødet og dermed forsegle smagen og saften i kødet. Temperaturen i “SIZZLE ZONE” kan også skrues ned, og kan dermed anvendes som en sidebrænder til f.eks. sovs eller kartofler.
“NIGHT LIGHT” er det lækre blå lys, du ser i kontrolknapperne på grillen. Ikke nok med, at det er en fryd for øje at kigge på, så er der en sikkerhedsmæssig bagtanke med lyset. Napoleon har nemlig også integreret “SAFTY GLOW” i kontrolknapperne. Det betyder, at når du har en tændt brænder, skifter lyset i den kontrolknap til rød. Der skal dermed ikke mere end et kig ud af vinduet til, at finde ud af om man har glemt at slukke sin grill.
Grillen har et grill areal på 71x46cm. hvilket skulle være mere end rigeligt, hvad end den står på at imponere svigerfar med sin nye grillteknik, eller en hyggelig grillaften med de nærmeste venner. Derudover er der hele fire hovedbrændere, så man kan lave hele molevitten samtidigt. Man undgår dermed at komme ind til en halvkold bøf, fordi pølserne skulle grilles færdig.
Den infrarøde bagbrænder i grillen effektivisere brugen af rotisseri, hvilket fører til sprødere og saftigere resultater. Så er man typen der elsker at lave en god kylling på rotisseri, er det værd at holde i mente. Ikke nok med det er det muligt, at grille bøffer på de traditionelle grillriste, mens kyllingen er på rotisseriet. Dette skyldes, at grillen er udstyret med en høj cookbox.