Everdure Force Gen II grill

4 Smarte Grill Til Sommeren

Grillvejret er lige om hjørnet, og vi har fundet nogle smarte grill frem. Så hvis du er på udkig efter en ny grill, tager vi dig her igennem nogle gode bud.

Napoleon Prestige 500 Phantom

Napoleons seneste skud fra stammen, er denne special udgave af deres populære Prestige 500 serie. Phantom udgaven står i en super flot mat sort farve, der med garanti vil skaber positiv opmærksomhed omrking sig. Presige 500 serien er kendt for sin “SIZZLE ZONE” og “NIGHT LIGHT” med indbygget “SAFTY GLOW”.
Med “SIZZLE ZONE” kan grillen opnå en temparatur på 800 grader på blot 30 sekunder. Det er med til, at karamellisere overfladen på kødet og dermed forsegle smagen og saften i kødet.
“NIGHT LIGHT” er det lækre blå lys, der kan ses i kontrolknapperne. Dertil kommer featuren “SAFTY GLOW”, der skifter farven til rød i den kontrolknap, der tilhører den tændte brænder. Du vil derfor altid kunne se, om du har glemt at slukke en brænder.
Ønsker man at vide mere om denne lækre grill, henvises der til vores indlæg: Den Ultimative Grill – Napoleon Prestige 500 Phantom

Billede af Napoleon grill

Traeger Timberline 850

Timberline-serien er det ypperste Traeger tilbyder, og der er ikke en finger at sætte på den. Denne træpillegrill kan justeres fra 75°C til 260°C, hvilket kan gøres mens du sidder i havestolen og nyder en kold øl. Grillen har nemlig indbygget wifi, hvilket gør det muligt at styre den fra en app på din telefon. Derudover er den dobbeltisoleret, som bidrager med at holde en jævn temperatur og ikke mindst reducerer forbruget af træpiller.

Billede af Traeger Timberline 850 grill

Everdure Force Gen II

Denne kompakte gasgrill -der er designet af den engelske Michelinkok Heston Blumenthal- er perfekt til dig der ikke har behov for den største grill, og gerne vil have noget der er hurtigt at fyre op i. Grillen kan nemlig nå en temperatur på 200°C på blot 5 minutter! Derudover har den (taget størrelsen i betragtning) et stort tilberedningsareal på hele 2358 cm². Det enkle og stilrene design på grillen ser ikke blot godt ud, men det er også slidstærkt, da grillen er fremstillet af rengøringsvenligt helstøbt aluminum, der ikke ruster. Perfekt til det varierende danske vejr.

Billede af Everdure Force Gen II grill

CasusGrill

Vi runder listen af med et alternativ til den traditionelle alu-engangsgrill. Vejret begynder at blive godt, og folk begynder ligeså stille at finde sammen rundt om landets søer og strande. Derfor synes vi, at det var på sin plads, at nævne det miljørigtige alternativ til alu-engangsgrillen. CasusGrill -der vandt “Feel Good” kategorien til Danish Design Award 2017- består af en papbase isoleret med lavasten, briketter af Quick Oxylite™ bambuskul samt en grillrist af bambuspinde. Den samles på 5 minutter og har en brænde tid på 60 minutter. Når man er færdig med grillen, kan den bortskaffes på et bål, så kun de naturlige lavasten er tilbage.

Billede af CasusGrill

Læs også:

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk