iPhone med ios 16 update

Apples Nye iOS 16 Opdatering

De fleste har med god sandsynlighed hørt om iOS før, da dette er navnet på Apples opdateringer på deres Iphones. Apple har netop løftet sløret for en masse nye og spændende features i opdateringen, som vil ramme din Iphone inden længe med den nye iOS 16 opdatering. Opdateringen indebærer blandt andet en helt ny låseskærmsoplevelse og nye måder at kommunikere på i iOS 16.

Se Apple Event her.

Iphone

En helt ny låseskærm

Din låseskærm er måske en af de dele som du ser af softwaren allermest. Den har fået en stor makeover i den nye opdatering af iOS 16. Du kan praktisk talt have fri leg med din låseskærm i fremtiden, da du får muligheden for at ændre på den fuldstændigt som du har lyst. Dette inkluderer skrifttyper, farver og mange andre designelementer. Dette vil være med til at gøre din låseskærm helt unik i forhold til andres. Faktisk kan du på samme tid have forskellige låseskærmer, som du kan vælge imellem med blot et swipe. Du kan nemlig designe flere låseskærme ad gangen og vælge frit mellem dine selvdesignet låseskærme.

– Nye elementer på låseskærmen

Live activities – Du kan med opdateringen tilføje widgets på din låseskærm. Du kan for eksempel tilføje relevante ting for dig, som din kalender eller andre ting.

Live activities – Denne del gør at det er muligt at få dine notifikationer i bunden af skærmen, i stedet for toppen. Dette kan komme til nytte hvis du blandt andet ser en video på din Iphone.

Fokus – Hvis du er bruger af “fokus” funktionen, så bliver denne del også effektiviseret. Hvis du for eksempel sætter dit fokus på “arbejde”, kan dette påvirke alt fra dine åbne faneblade i safari, til hvem der kan kontakte dig.

Delte fotobiblioteker – Nu kan du få muligheden for at dele et album, med op til fem personer. Alle deltagere kan samtidig tilføje fotos let til dette fælles fotobibliotek. Det hele foregår så man ikke skal tænke over at dele billeder af blandt andet en ferie sammen. Med den nye funktion ryger de blot i et fælles album.

Ny sikkerhedsfunktion – iOS 16 kommer med en ny funktion med navnet Safety check. Her kan man blandt andet hurtigt stoppe deling af både lokation. Du kan frit vælg hvem du vil dele oplysninger med og hvilke. Denne funktion kan være en rigtig stor fordel for personer i voldelige forhold. De kan herved få chancen for at slippe væk digitalt.

En ny HomeKit app – Apple har tilføjet mange nye kategorier i HomeKit appen. Apple bekræfter desuden deres tilslutning til standarden Matter, der vil betyde at mange kommende Smarthome produkter vil kunne benyttes i HomeKit på Iphone.

Står du og mangler tilbehør til din Iphone, kan du lige nu læse vores indlæg Mackabler – Det Bedste Tilbehør Til Dine Apple Produkter.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk