mackabler

Mackabler – Det Bedste Tilbehør Til Dine Apple Produkter

Hvem er Mackabler?

Mackabler har opbygget en stor erfaring omkring hvilket tilbehør, der er det mest efterspurgte hos Apple brugere i Danmark og Skandinavien.

For at kunne imødekomme brugernes behov, producerer de under eget mærke, nemlig M7. M7 er det mest essentielle tilbehør til Iphone, Mac, Ipad og Apple Watch. Fordelene ved Mackablers M7 produkter, er at de altid bliver testet af uafhængige eksperter, så de er sikre på at de lever op til den højeste kvalitet.

Blandt M7’s produkter finder du alt fra den mest simple USB-C/USB adapter til den største 11-i-1 USB-C dock med alle tilslutninger til Mac.

Udover deres egen kvalitets linje, finder du også et bredt udvalg af opladere og MFi kabler. Samt kommer der konstant nye produkter til M7-linjen, efterhånden som markedet og Apples udbud ændrer sig.

Mackabler.dk

USB-C kabler og den kommende lovgivning

EU-landene og lovgiverne i EU er blevet enige om en aftale, der skal sikre et fælles opladerstik i EU. Det betyder at fra efteråret 2024 skal alle bærebare enheder solgt i EU-landene benytte USB-C som opladerstik.

Alt dette kan du læse meget mere om lige her i vores fulde indlæg, om den nye lovgivning.

Mackabler har efter denne lovgivning været hurtigt ude og udvikle denne nye USB-C i deres M7-linje. Heriblandt kan du blandt andet finde et M7 USB-C oplader kabel på hele 2 meter med 100W.

Oplader ledning 2 meter
Mackabler.dk

Dette 2 meter lange USB-C kabel er perfekt til at oplade din Mac, Ipad eller anden enhed, som lige nu fungerer med USB-C kabel.

Om få år vil du være glad for denne investering, da den bliver nødvendig for din dag, som din normale oplader er.

Står du ikke nødvendigvis og mangler en oplader lige i øjeblikket, kan du naturligvis, finde meget andet tilbehør, som du lige står og mangler Lige her.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk