transportabel blæser med gorilla mount

Transportabel Blæser Med Fleksible Ben

I Danmark har vi en tendens til at gå og vente på, at det rigtigt bliver sommer. Men når sommeren endelig kommer, og der bliver skruet godt op for varmen, ja, så har vi det med at brokke os over, at det er for varmt. Her gælder det om at have sit grej i orden. Heldigvis har vi en løsning. En smart og transportabel blæser, som du kan have med dig næsten overalt: På arbejde, offentlig transport, i bilen eller endda på ferie, så du kan imødekamme de varme dage.

Vooni Blæser med Fleksible Ben

DKK 179,00  På lager
Coolstuff.dk
14. maj 2024 05:23

Råd bod på ubehagelig sveden med en fleksibel og bærbar blæser, som kan fæstnes nærmest overalt, så du straks kan få en superskøn, kølende brise!

Undgå sved på panden

Med Vooni’s transportable blæser på ben, kan du altid vikle den fast, uanset hvor du er. Under træning, på kontoret, under solbadning, eller under transport. Den lille og smarte blæser har endda tre forskellige hastigheder, så du kan vælge hvilken, der passer bedst til netop din situation.

transportabel blaeser

Den lille og praktiske blæser har helt op til 8 timers batteritid, alt efter hvilken hastighed, der anvendes. Herefter tager det blot 3 timer at lade den op, ved hjælp af et Micro USB kabel.

Andre populære blæsere og ventilatorer

En god ventilator holder dig kølig hele sommeren. Her er de bedste modeller baseret på effektivitet, design og værdi for pengene

Aircondition eller ventilator?

I en hedebølge er den bedste ventilator til afkøling af et soveværelse eller stue en, der kan afkøle luften i stedet for blot at flytte den rundt. Af den grund investerer mange mennesker i et bærbart klimaanlæg, men de er meget dyrere. De bruger også lige så meget energi på en time, som et køleskab bruger på en dag.

Ventilatorer er billigere, nemmere at sætte op og opbevare og har en øjeblikkelig kølende effekt på svedig hud. Du kan også få en lille luftkølende effekt ved at stille en skål med isvand foran en ventilator: den smeltende is trækker varme fra luften. Et andet tip, hvis luften udenfor er køligere end inde i dit hus, er at placere en ventilator med ryggen til et åbent vindue for at trække den ind. Nogle mennesker har endda en anden ventilator vendt mod et andet vindue for at blæse den varmere luft ud.

Se også vores indlæg om luftkvalitet og rensere her.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk