Tamagotchi

Tamagotchi Original – 90’ernes Legetøj

Går du og mangler et husdyr i din fritid, men enten er allergisk, ikke har overskud til at se til et husdyr, eller en anden god grund, så kan du her få en meget billigere og måske også sjovere løsning – Tamagotchi Original.

I 1996 blev Tamagotchi Original offentliggjort, og var et banebrydende stykke legetøj. Legetøjet forsagede kaos i timerne på skolen, det var en helt ny måde at lege på og naturligvis en ny måde at have et kæledyr. Tro det eller ej, men dette stykke legetøj er i gang med at lave et comeback. Legetøjet trender ikke kun ved den anbefalet alder, som lyder på 8 år, men også ved teenagere samt hos dem, som husker den fra 90’erne. Populariteten om legetøjet stiger endnu engang, så rid med på ‘retrobøljen’ her.

Tamagotchi
Coolstuff.dk

Hvad kan en Tamagotchi?

Kort sagt er det dit eget virtuelle kæledyr. Du kan made den, klappe den og lege med den. Du følger kæledyrets udvikling helt fra æg og frem til den er voksen, hvis du passer godt på den. Hvis du glemmer den og ikke passer den ordenligt, bliver Tamagotchi ked af det, og risikerer at dø. Heldigvis kan det lille virtuelle kæledyr vækkes til live igen.

Knapperne, grafikken og spillene er præcis, som det var i 1997. Tamagotchien Original, er nu et sjovt retospil, som du kan tage med dig overalt, ved at hænge den fast på en nøglering, gå med den i lommen, eller hvordan du ellers foretrækker at opbevare den, så din Tamagotchi lever et godt og langt liv, med dig ved sin side.

Information om Tamagotchi

  • Mål: 4,5 x 5,4 x 2 cm
  • Vægt: 90 gram
  • Materiale: Plast
  • Anbefales fra 8 år
  • Uegnet til børn under 3 år
  • Rengøring: aftørres med en tør klud
  • Lænke til legetøjet medfølger, som kan hænges fast i nøglering
Er du også vild med små retrogadgets som denne, så tjek coolstuff ud for flere af dem. Eller læs mere om deres LED Fodbold, hvis du interesserer dig mere for sport.
Coolstuff.dk banner
Coolstuff.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kom Tamagotchi?

Tamagotchi blev opfundet i Japan i 1996 af Akihiro Yokoi og Aki Maita. Det blev hurtigt populært i hele verden og blev et af de første digitale kæledyr, som folk kunne have med sig overalt.

Hvad er en tamagotchi?

Det var et lille elektronisk legetøj i form af en lille skærm med et billede af et kæledyr, som brugeren skulle passe og pleje. Brugeren skulle fodre kæledyret, give det vand og tage sig af det, når det var sygt. Hvis brugeren ikke passede godt nok på kæledyret, ville det dø. Tamagotchi blev meget populært blandt børn og unge i 1990’erne, og der er siden blevet lavet mange forskellige versioner af legetøjet.

Læs også

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk