tado smart termostat

Smart Løsning Mod Stigende Energipriser

Det er mere aktuelt end nogensinde før at spare på energiforbruget i hjemmet. Derfor tyer flere og flere til smart termostater, som kan styres og automatiseres via smartphones og andre smart home devices.

En af de største udbydere af smart termostater er tyske tado°. De tilbyder en bred række af forskellige smart termostater til hjemmet. tados smart termostater er både lette at installere og betjene, selv for personer som ikke er teknisk anlagt.

Reducér dit energiforbrug med op til 31%

tado° bryster sig af at kunne hjælpe deres kunder med at spare helt op til 31% på deres energiforbrug. Deres mission er at hjælpe dig med at spare på dit energiforbrug i disse dyre tider om end du prioriterer komfort, fleksibilitet eller besparelser. Derfor mener tado° at deres kunder i gennemsnit er i stand til at spare op op til 22% på deres energiforbrug.

Såvel som de andre alternativer på markedet Nest og Hive, tilbyder tado° simple starter kits, som kan dække de flestes start behov. Har man blot radiatorer som de fleste husstande i Danmark, tilbyder tado° en start pakke “Dit Starter Kit: Smart Radiator Thermostat V3+”. Smart termostaterne kan købes som enten trådløst forbundne enheder eller i en kablet version efter behov.

xl Header SRT App SK Product Page en

Fordele og muligheder med tado° Smart termostater

 • Nemt at installere uden behov for professionel montør
 • Styring af radiatorer
 • Styring af gulvvarme
 • Styring af varmtvandsbeholder med trådløs termostat
 • Styring af varmtvandsbeholder med kablet termostat
 • Zoneinddeling og styring af enkelte rum
 • Opsætning og automatisering af Smart Schedule
 • Automatiske påmindelser om usædvanligt varmeforbrug hvis du ikke er hjemme
 • Automatisk tjek af vejrudsigt og tilpasning herefter
 • “Open Window Detection” minder dig om at pause din opvarmning hvis du åbner et vindue
 • Care & Protect-funktion som advarer ved fejl i opvarming.
 • Geofencing-funktion som automatisk skruer ned for varmen når du forlader dit hjem
 • Tilkobling og styring af varmepumper og aircondition anlæg

tado° termostater fungerer med Google Assistant, Apple Homekit, samt Alexa.

Spar- eller få pengene tilbage

tado°’s produkter er udviklet med fokus på at reducere energiforbrug ved opvarming og nedkøling af boliger og lejligheder. Derfor er de sikre på at deres produkter vil kunne dække dine behov og hjælpe dig med at spare på varmeregningen at de tilbyder en besparelses garanti for dit energiforbrug. 

Hvis du ikke er tilfreds med din besparelse på varmeregningen inden for 12 måneder, tilbyder tado° at du kan få dine penge tilbage. Du skal blot kontakte dem og sende dine produkter tilbage, så refunderer de købsbeløbet så snart varen er tilbage hos dem. Denne garanti gælder uanset hvor du har købt dine tado°-produkter.

Alternativ til tado smart radiator termostat

Prøv Netatmo, som slår sig på at kunne spare helt op til 37% på din varmeregning.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Siden 2004 har Tech Robotten dedikeret sin tid og energi til at udforske og analysere alt, hvad der vedrører tech-verdenen. Tech Robotten er altid opdateret med de seneste udviklinger, fra gadgets og software til gaming-nyheder og teknologiske fremskridt.

Tech Robotten bruger sin viden til at skrive informative og engagerende artikler, der hjælper læsere med at navigere i den komplekse tech-verden og træffe informerede beslutninger.