Radiator Smart Termostat

Netatmo Smart Termostat: Reducer Dit Varmeforbrug Med Op Til 37%

Mød Netatmo, det franske Smart Home firma, og dets Smart Termostat – vores udsigt til at imødegå dårlig brugeroplevelse og få app-kontrollerbar opvarmning og smart funktionalitet.

De fleste vil være i stand til selv at installere termostaten, hvor din tidligere model engang sad.

Men med så mange etablerede smarte termostatsystemer, der allerede er på markedet – Nest, Hive, Tado, for blot at nævne tre – giver Netatmos enklere tilbud nok funktioner til at følge med?

Intelligente termostater

Spar på energi og varmeregningen, mens du sover og opvarm kun relevante rum og værelser. Du kan sænke temperaturen i resten af huset og automatisk registrere åbne vinduer.

Der er også den uundgåelige sammenligning med andre varmesystemer, såsom Google Nest, som integrerer varmtvandsstyringer, GPS-positionerings-smarts til sine brugere og også har et smart farvedisplay og grafik sammenlignet med den mere simple Netatmo-æstetik.

Men du har måske ikke brug for alle de klokker og fløjter. For os er det simple faktum, at vi pålideligt kan planlægge og justere opvarmningen fra vores telefon, uanset om det er hjemme eller ude, hvad der gør Netatmos tilbud til en solid mulighed. Og en du selv kan installere med relativ lethed, hvilket hjælper med at holde omkostningerne endnu mere nede.

Netatmo Smart Radiator Termostater Starter Kit

Fordele og ulemper ved Netatmo Termostat

Fordele

  • Nemmere selv at installere end mange konkurrenter (med nogle forbehold)
  • App-baserede varmestyringer
  • Lærer dine præferencer over tid og justerer automatisk
  • Zoneopvarmning pr. rum muligt med smarte radiatorventiler
  • God kvalitet og holdbarhed
  • Kompatibel med over 90% af alle radiatorer.
  • Op til 20 Smart Radiatortermostater i ét system

Ulemper

  • Ingen varmtvandskontrol
  • Nogle foretrækker Tado’s design over Netatmo
  • Nogle installationsfejl

Hvad er Netatmo Smart Termostat?

Produktet gør, hvad der står på kassen: det er en termostat, som kan lære dit hjems varmeegenskaber over tid, for at anvende sin egen (valgfri) smarte varmealgoritme, teoretisk spare dig energi og holde dit hjem lige så varmt som du ønsker. Den smarte radiator termostat passer på fremløbsventiler.

Der er en tilknyttet smart app, Netatmo Energy, til Apple iOS og Google Android, så du trådløst kan styre og planlægge din opvarmning, som du vil. Du – og dine inviterede – kan derefter have fuld manuel kontrol og planlægning via telefon eller tablet.

Netatmo understøtter og arbejder sammen med Apple HomeKit samt Google Home og kan stemmestyres ved hjælp af både Google og Siri.

netatmo smart termostat

Hvor smart er Netatmo Smart Termostat?

Når termostaten er sat op og taler med alle de rigtige komponenter, vil du mere eller mindre glemme, at den er der. Herfra er det appen, der især er brugbar. Og det er her, Smart Termostaten får sit navn. Ikke længere at glemme at slukke for varmen i et rum – du kan gøre det fra sengen med et tryk på en knap i appen. Du behøver heller ikke skrue opvarmningen op manuelt – du kan gøre det fra sofaen ved at trække din telefon fra lommen og foretage justeringerne på skærmen.

Konklusion

Netatmo er altså relativt nemt at konfigurere og installere på egen hånd, og planlægningen er robust. Når den først er konfigureret, som det passer dig, er Netatmo Smart Thermostat en god måde at opnå app-styret opvarmning uden en masse omkostninger.

Det er altså en overkommelig måde at planlægge og justere opvarmningen fra din telefon, uanset om du er hjemme eller ude, er det, der gør Netatmo’s tilbud til en solid mulighed i forhold til den dyre konkurrence.

Du kan med fordel skifte dine nuværende termostater ud med elektroniske radiatortermostater, og du kan endda få en smart termostat til returventil.

Især i disse tider, kan du virkelig spare på el- og varmeregningen med en smart termostat fra Netatmo, hvorfor dette produkt hurtigt tjener sig selv hjem, og endda ofte allerede på første år.

Se alle de intelligente Smart Home produkter fra Netatmo hos Proshop her

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få en smart termostat til en returventil?

Ja, hvis du skifter dine gamle returventiler ud med nye, så kan du montere en smart termostat til en returventil herpå.

netatmo smart radiator termostat

Tado – Spar på varmeregningen

Vi har også anmeldt tado, som er et alternativ til Netatmo.
Du kan læse anmeldelsen her.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk