Google Chromecast TV

Google TV Kommer til Danmark med ny Chromecast 4K

Ny og forbedret Chromecast bringer Google TV med ind i dit Smart Home

Mød Googles nye og smarte Chromecast, med nogle af de kendte funktioner fra Apple TV.

Efter syv år på markedet giver Google endelig Chromecast dens mest efterspurgte funktion: en fjernbetjening. I dag annoncerer virksomheden lanceringen af en ny Chromecast, der også kører ny software. Virksomheden genopliver Google TV som grænseflade, der kører oven på det faktiske operativsystem, der driver den nye Chromecast, Android TV. Med den nye fjernbetjening, kan du ikke blot betjene dit fjernsyn, men også styre andre Google Smart Home enheder som f.eks. Nest.

Med den nye Chromecast fra Google, kan du som altid sætte tilslutte den hvilket som helst TV, og streame indhold hertil. Dog kan du langt mere end det. Nu kan du benytte dig at Google TV økosystemet, som gør dit TV og oplevelse langt mere smart.

Når du tænder dit TV med den nye Google Chromecast, så vil din startskærm indeholde film og programmer fra alle dine forskellige streamingtjenester og ydelser på ét og samlet sted.

Du har selvfølgelig adgang til alle de store apps, som f.eks. Disney+, Netflix og HBO, men faktisk også DRTV samt konkurrentens Apple TV+.

Google TV Apps

Fra lanceringen oplyser Google, at den lille smarte Chromecast understøtter mere end 10.000 apps og har indbygget Android TV.

Køb dit nye Chromecast med Google TV hos Proshop

Specifikationer

Den nye Chromecast har næsten alle de samme muligheder som Chromecast Ultra og understøtter 4K HDR med op til 60 billeder i sekundet og Dolby Vision. Det er stadig en HDMI-dongle, som du sætter i bagsiden af dit tv i stedet for at være en lille boks, du sætter under den. Den understøtter også stadig den samme cast-funktionalitet.

Den helt store game changer er dog, at den fungerer som stemmestyret smart enhed til dit Smart Home sammen med dit Google Home. Det vil altså sige, at du kan bede din Chromecast om at dæmpe lyset, eller styre andre smart-enheder i dit hjem.

Chromecast Google TV Specifikationer

Ønsker du at udvide dit Google Smart Home, så tjek alle de fede Google produkter ud hos Proshop her.

Bliv klogere på Smart Home her

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk