smart Sensor Control sæt vandings system gardena

Fremtidens have: GARDENA Smart Sensor Control sæt

Gardena Smart Sensor Control set er et automatiseret havevandingssystem, der anvender smart teknologi til at overvåge og styre vandingen i din have. Sættet indeholder en Smart Gateway, en Smart Sensor og en Smart Water Control.

Hvordan fungerer GARDENA Smart Water Control settet?

GARDENA’s Smart Sensor Control sæt er et automatiseret havevandingssystem, der kan styre din haves vanding fuldautomatisk og optimalt. Sættet indeholder en smart sensor, en smart vandingscomputer og en smart gateway, og kan styres via den gratis GARDENA smart-app på din smartphone eller tablet.

Den smarte sensor måler fugtigheden i jorden ved planternes rødder og sender data om fugtniveauet og jordtemperaturen direkte til GARDENA smart-appen via smart gateway’en. Med appen kan du indstille individuelle vandingstider og justere vandingsbehovet efter dine behov.

gardena smart Sensor Control saet sensor
billede af fugt sensor – fra gardena.com

Den smarte vandingscomputer er nem at installere og kan programmeres til forskellige tidsplaner. Med de indsamlede data fra sensoren kan du vande din have effektivt og økonomisk. Systemet sørger også for, at din græsplæne kun vandes, når jordfugtigheden er lav nok, og der er behov for vanding.

gardena smart vandings system control maaler 1
billede af vandingcomputer – fra gardena.com

Sættet kan udvides med yderligere enheder fra GARDENA’s smart-system samt robotplæneklippere fra GARDENA og er ideelt som supplement til Micro-Drip-System eller Sprinklersystem. Batteridrevne smart sensor og vandingscomputer kan fungere trådløst i en hel sæson, og du kan bruge appen til at aktivere og deaktivere systemet manuelt eller sætte det i dvaletilstand.

Med dette intelligente kunstvandingssystem kan du nemt tage hånd om din have, uanset hvor du er, og sikre, at den får den rette mængde vand til enhver tid.

GARDENA Smart Sensor Control sæt indhold

  • Smart sensor: Denne kompakte og præcise sensor måler fugtigheden i jorden ved planterødderne, og sender de målte værdier som fugtighedsniveau og den aktuelle jordtemperatur via Internettet til GARDENA smart app’en.
  • Smart vandingscomputer: Dette er en intelligent computer, som kan tændes og slukkes manuelt ved et tryk på en knap. Den installeres enkelt og direkte på vandhanen og giver dig mulighed for at programmere forskellige vandingstidsplaner.
  • Smart gateway: Dette er en enhed, som fungerer som en mellemstation mellem sensoren, vandingscomputeren og GARDENA smart app’en. Det sender data fra sensoren og vandingscomputeren via Internettet til app’en, så du kan overvåge, aktivere og justere din haves vandingssystem når som helst og hvor som helst.

Med den smarte gateway, kan du endda integrere dit GARDENA Smart System til dit Smart Home, så det snakker sammen med Siri, Google, eller Alexa.

smart Sensor Control sæt vandings system gardena

GARDENA kræver online registrering

For at kunne nyde alle funktionerne i dit GARDENA Smart Sensor Control sæt og andre smart-produkter og bruge GARDENA smart system appen, er det nødvendigt at registrere dit produkt online og oprette en brugerkonto. For at oprette en brugerkonto skal du følge instruktionerne i appen og angive et brugernavn og en e-mailadresse. Du kan vælge ethvert brugernavn, du ønsker, og du behøver ikke at bruge dit for- eller efternavn. Din e-mailadresse bekræfter din identitet som bruger af kontoen.

Når du har oprettet dig, kan du hurtigt komme i gang med automatisk smart vanding af din have og planter.

Flere produkter fra Gardena

Revolutionerende teknologi: Robotplæneklipper uden kanttråd

Læs om det nyeste inden for robotplæneklipperer i vores uddybende artikel lige her.

Robotplæneklipper uden kanttråd

Hvad er et Smart Home: Fordele ved at opgradere dit hjem

Er du i tvivl om hvilke fordele og kvaliteter du går glip af, ved ikke at have et smart home?

hvad er smart home
Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Siden 2004 har Tech Robotten dedikeret sin tid og energi til at udforske og analysere alt, hvad der vedrører tech-verdenen. Tech Robotten er altid opdateret med de seneste udviklinger, fra gadgets og software til gaming-nyheder og teknologiske fremskridt.

Tech Robotten bruger sin viden til at skrive informative og engagerende artikler, der hjælper læsere med at navigere i den komplekse tech-verden og træffe informerede beslutninger.