sort og hvid iphone

Top 3 Bedste Mobilselskaber i 2023

Hvilket mobilselskab er bedst at vælge?

Er man på udkig efter et nyt mobilabonnement, kan det være svært at finde hoved og hale i de mange mobilselskaber. I dette indlæg præsenterer vi den bedste mobiludbyder i hver sin kategori. Vi berører henholdsvis, hvilket mobilselskab der giver den bedste rabatmulighed, hvem der er bedst til prisen og til sidst hvor man skal gå hen, hvis man har behov for et abonnement med god dækning og stort forbrug.

Telmore – bedste rabatmuligheder

Oversigt over Telmores abonnementer - bedste mobilselskaber
Billede fra Telmore.dk

Telmore er et af de mange mobilselskaber, du højest sandsynligt er bekendt med. Vi har valgt, at placere dem i kategorien “bedste rabat mulighed”, da der oftest bliver kørt kampagner på Telmores mobilabonnementer. I øjeblikket bliver der kørt kampagne på deres to største mobilabonnementer, som man kan få til 99kr. de første 3 måneder.

Ønsker man at tage et nærmere kig på Telmores mobilabonnementer, henvises der til Telmore – Få Tale, Data Og Underholdning Uden Binding
Er man samtidigt med et nyt mobilabonnement på udkig efter en ny mobil, er der også penge at spare ved Telmore. Tager vi f.eks. en iPhone 13, kan man ved køb af deres “Fri tale og 60GB data” abonnement spare tæt på 1000kr. på sin nye mobil.

Lebara – bedst til prisen

Oversigt over Lebaras abonnementer - bedste mobilselskaber
Billede fra mobile.lebara.com

Mobilselskabet Lebara benytter sig ikke af kampagner eller kampagnepriser. De tilbyder dermed mobilabonnementer til en fast lav pris. Lebaras mest populære mobilabonnement koster 99kr. om måneden, og de har mobilabonnementer helt ned til 19kr. om måneden. I abonnementet til 99kr. får du Fri SMS/MMS, 100GB data og 100 timers tale. Dette abonnement egner sig til langt de fleste brugere, da det er de færreste der har brug for mere.
Har man familie i udlandet, tilbyder Lebara også en god pris på både opkald og SMS’er udenfor landets grænser.
Derudover er det værd at nævne -hvis ikke man er bekendt med Lebara- at de benytter sig af samme netværk som Telenor og Telia, hvilket er testet til at nå ud til 99% af danskerene.

Oister – bedst til stort forbrug

Oisters abonnement til kunden med et stort forbrug - bedste mobilselskaber
Billede fra Oister.dk

Har man et stort forbrug både data og tale mæssigt, er der god grund til at kigge Oisters vej. Oister tilbyder nemlig fri data og fri tale for 179kr. om måneden, hvilket er den laveste pris at finde på disse abonnementer. Deri er der også inkluderet 5G abonnement, så man altid er sikret den bedste forbindelse. Dette kræver selvfølgeligt, at man har en mobil der understøtter 5G signal.

Afslutning

Ønsker du at finde den bedste mobiludbyder til en billig pris, så afhænger det altså først og fremmest af dit behov. Undersøg først, hvad du har brug for. Du kan eventuelt tjekke dit nuværende forbrug og dækning. Ofte ender man med at betale for langt mere, end man har behov for.

Når du så har dannet dig et overblik over alle abonnementerne, og priser, kan du evt. opsige dit abonnement og flytte til en ny og billigere udbyder.

Læs også:

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk