Unreal Engine 5 reveal

Unreal Engine 5 Er Landet

Hvad er Unreal Engine 5?

Unreal Engine 5 er en spilmotor, udviklet af Epic Games, som gør det muligt for spiludviklere og skabere, på tværs af industrier at realisere næste generations 3D-indhold og oplevelser i realtid, med større fleksibilitet, troskab og frihed end nogensinde set før.

Hvad kan Unreal Engine 5?

Spørgsmålet burde måske være, Hvad kan Unreal Engine ikke? For med det nye program kan man lade kreativiteten slippe løs og skabe blandt andet verdens mest åbne og avanceret byer, med ‘Real Time 3D’ værktøjet.

Ikke nok med at man kan kreere fantastiske verdner helt selv, så har man også fri leg til at designe og avancerer personerne, som skal befinde sig i en verden. Man kan altså skabe verdner for deltagere eller spillere, som de aldrig har set før.

Bring utroligt fordybende og realistiske interaktive oplevelser til live med banebrydenede nye funktioner. De er med til at give et generationsspring i visuel troskab og gør det muligt for verdener at være fuldt dynamiske.

Billede af en verden fra Unreal Engine
UnrealEngine.com

Hvad er nyt?

Byg større verdener:

Tænk stort, rigtig stort. Unreal Engine 5, giver de værktøjer og aktiver, du har brug for til at skabe virkelig udviklende verdener, som dine spillere kan udforske, ved hjælp af indhold, som der skaleres.

Animer og modeller i kontekst:

Skab paralleller mellem dine animationer og modeller, som vil give et dynamisk sammenhæng mellem hele dit univers. Du får alle værktøjer til at designe, animere og modellere, lige som du vil have det. Dette medfølger kontekst igennem hele dit arbejde, som vil give en realistisk oplevelse af alt kombineret.

Kom i gang hurtigere:

Det har aldrig været nemmere at starte med Unreal Engine, med dens moderne, fleksible UI, der tilbyder en forbedret brugeroplevelse og øget effektivitet. Du vil her blive kørt igennem en guide, som vil hjælpe dig godt på vej, med at få styr på alle specifikationer, programmer og detaljer igennem et helt forløb af designet af en ny verden.

Du kan downloade Unreal Enige helt gratis, så prøv det nu!

Officiel video af Unreal Engine 5.

Læs også

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk