Xiaomi Mi Hepa Filter

HEPA filter til Xiaomi Air Purifier

Den bedste type Xiaomi luftrenser filter er Xiaomi luftrenser Hepa filter. Den leveres med 3 lags filtre, der fjerner støv, lugt og andre skadelige luftpartikler. Dette giver en 99,97% filtreringseffektivitet for partikelstørrelser på op til 0,3 mikron. Vigtigst af alt er det yderst nyttigt for mennesker, der har astma, eksem og pollenallergi.

Store forurenende stoffer, såsom visse typer støv, skimmelsvamp og pollen, bevæger sig i en lige sti, kolliderer med en fiber, som i dette tilfælde sidder på et HEPA filter og sidder nu fast herpå.

Filteret kan anvendes til flere af Xiaomi’s produkter som bl.a. Xiaomi Roborock S5, S5 Max, S6, S6 Pure, S6 MaxV.

Køb HEPA-filter her

HEPA er en type plisseret mekanisk luftfilter. Det er et akronym for højeffektiv partikelluft [filter]. Denne type luftfilter kan teoretisk set fjerne minimum 99,97% af støv, pollen, skimmelsvamp, bakterier og eventuelle luftbårne partikler med en størrelse på 0,3 mikron (µm). Partikler, der er større eller mindre, fanges med endnu højere effektivitet.

Alle luftrensere kræver periodisk rengøring og udskiftning af dets filter for at fungere korrekt. Følg producentens anbefalinger om vedligeholdelse og udskiftning og sørg for at købe et filter som passer til netop din luftrenser.

Xiaomi Mi Hepa Filter
Hvad med når partikler trænger ind i et HEPA -filter? Går de direkte til mine lunger?

Bare rolig. Der er andre teknologier, der arbejder sammen med HEPA-filtre for at afværge mange super-små forurenende stoffer, såsom røg, dampe og andre kemikalier. Aktiverede kulfiltre, som dem i Sensibo Pure‘s filtre, bruger f.eks. Små porer til at fange nogle kemikalier, lugte og røg, som et HEPA -filter muligvis ikke fanger.

Minimumseffektivitetsrapporteringsværdier

MERV’er rapporterer et filters evne til at fange større partikler mellem 0,3 og 10 mikrometer (µm).

  • Denne værdi er nyttig til at sammenligne forskellige filtre
  • Ratingen stammer fra en testmetode udviklet af American Society of Heating, Refrigerating, and Air Conditioning Engineers (ASHRAE).
  • Jo højere MERV-rating, jo bedre er filteret til at fange bestemte typer partikler.
Hvad er et HEPA filter?

HEPA filtre er oprindeligt beregnet til at blive brugt i laboratorier og på fabrikker. I dag har de også fundet vej til forbrugerprodukter, herunder biler, støvsugere og især luftrensere.

Del med en ven