heineken bot 1

Heinekens Udendørs Ølkøler Robot

Heineken introducerer deres B.O.T. (Beer Outdoor Transporter).

Heineken B.O.T. er det revolutionerende ølleveringssystem, der vil gøre det at slæbe rundt på tunge kølere til fortiden. Denne autonome ølkøler følger dig ikke kun, uanset hvor du går, men kan rumme 12 øl og har endda en dejlig AI-personlighed.

Den er ikke længere til salg, men blev distribueret til nogle få amerikanske brugere af sociale medier gennem konkurrencer i juli og august som en del af et marketing og PR stunt.

Vi ville have flyvende biler, i stedet fik vi robotkølere

B.O.T. blev designet af Fast Horse og bygget af VT Pro Design. Den indeholder flere dele:

  • En Segway-scooter er mobilitetsbasen.
  • Et Intel computer-vision-modul med en berøringsskærm fungerer som “hovedet”. Denne komponent sporer dig, viser B.O.T.s robot humørikoner og spiller dens yndlingslinjer (som “Jeg er her for at feste”), når du bliver bedt om det.
  • En skumindpakket køler fastgøres til de to andre dele og fungerer som robottens bagside. Jeg har faktisk aldrig lagt nogen Heinekens derind. I betragtning af robottens størrelse og vægt ser det dog ud til, at nyttelasten med 12 pakker ser ud.
  • En ledsager Samsung-telefon, der parres med B.O.T. og lader brugere sende kommandoer til den.
heineken ølkøler robot
heineken.com

Ølkøler som følger dig rundt

B.O.T. er hurtig, og den kan følge med dig i et rask tempo udenfor. Dens sporingsmuligheder er okay fungerende, men den drejer meget skarpt og støder ofte ind i genstande.

Det er blevet populært at benytte sig af robotter og kunstig intelligens (AI) til at lave kreative reklamer og marketing.

B.O.T. kan ikke længere købes fra ny, og er solgt i begrænset omfang, så hvis du ønsker dig en, så skal du være heldig at få fat i en brugt. Det kunne ellers have været den perfekte fars dags gave, men måske du er heldig at kunne få fingrene i denne seje og sjove ølkøler.

Robotterne kommer

Læs vores andre indlæg om robotter her:

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk