smarte handsker med lys

Praktiske Handsker Med Indbygget Lys

Solen er gået ned, lyset er væk, og du kan ikke længere arbejde uden en lyskilde. Drop pandelampen, eller lommelygten i munden. Med disse smarte handsker med lys i kan du arbejde, når som helst og hvor som helst.

Disse LED lommelygte arbejdshandsker kommer med 2 LED lys på henholdsvis pegefinger og tommelfinger, så du har lys nok til dine opgaver i mørket.

Wibbri Handsker med Lommelygte

DKK 139,00  På lager
Coolstuff.dk
10. juli 2024 18:21

En eller anden fik en genial idé, sandsynligvis da han/hun en mørk nat ville slå det sidste søm i i selvbyggerhjemmet, og hænderne ikke var nok til både hammer, søm og lommelygte.

Fordele ved disse handsker med lys

 • Handskerne kan bæres direkte på dine hænder, enkle at bruge, frigør dine hænder helt og behøver ikke at holde en traditionel lommelygte.
 • De er let at bruge og føles ligesom at bære alm. handsker. Juster strop i behagelig størrelse, så de passer til dine hænder. Designet med en tænd/sluk-knap på handskernes overflade. Det er praktisk og nemt for dig at tænde eller slukke, når du bruger lommelygterne, og du kan nemt udskifte batteriet med en skruetrækker.
 • Denne handske med indbygget lommelygte er velegnet til udendørs natfiskeri, jagt, løb, reparation, camping, klatring, vandreture, hundevandring, rejser, værktøjsgadget til handymen, elektrikere og mekanikere.
 • Handskerne er produceret i et blødt materiale mix af bomuld og polypropen, og vejer kun 35 gram.
 • De kan nemt genoplades via det medfølgende USB-kabel og holder strøm i cirka 6 timer.

Vi har lavet en TikTok, hvor du kan se handskerne i brug.

handsker med led lys

Smarte og praktiske handsker

Handskerne kan bruges til forskellige formål og aktiviteter.

 • Fiskeri – til at skifte agn ved natfiskeri
 • Vandring eller bjergcamping eller cykling – praktisk hjælp ved mangel på lys
 • Vedligeholdelsesudstyr eller reparation – en bedste hjælper, når du skal bruge fine dele
 • Andre udendørsaktiviteter
 • Arbejdsbelysning

Handskerne vil være en oplagt gave til far, eller ham der fisker eller arbejder, hvor der er brug for lys. Det er også en praktisk gave til mor, der løber og har brug for mere lys samt at blive set i trafikken.

Handskerne tjener et bredt formål, og kan altså bruges i mange brancher og er oplagt som en gave ide.

Læs mere om de smarte handsker her

handsker med lys

Handsker til dig der elsker at fiske

Handskerne er lavet i et materiale, som ikke suger, men afviser vand. De er ikke helt vandtætte, men der er ingen problemer til bare regn eller vanddråbe, god til at fiske eller fange hummer om natten.

Fingerspidserne er stadig fri i disse fingerløse handsker, så du nemt kan arbejde og håndtere dit fiskegrej med perfektion.

handsker til at fiske 1

Handskerne kan evt. kombineres med en hue med lys, for at opnå fuld effekt og godt arbejdslys i mørket.

Hvad er handsker med lys?

Praktiske handsker med lys er en type handsker med integreret belysning, der kan være nyttige i mange forskellige situationer. De kan være særligt nyttige for personer, der arbejder i områder, hvor der ikke er tilstrækkeligt lys, eller for personer, der har brug for at have begge hænder fri til at udføre opgaver.

Et par eksempler på situationer, hvor praktiske handsker med lys kan være nyttige, inkluderer:

 • Værksteder eller garager: Handsker med lys kan være nyttige, når man arbejder på motorer eller andre dele, der er svære at se på grund af manglende belysning.
 • Udendørs aktiviteter: Handsker med lys kan være nyttige, når man går tur eller udfører andre aktiviteter udenfor om natten. De kan hjælpe med at belyse vejen og gøre det nemmere at se, hvad man har i hænderne.
 • Professionelle opgaver: Handsker med lys kan også være nyttige for fagfolk, der arbejder i mørke rum eller områder, såsom elektrikere, der skal installere eller reparere elektrisk udstyr.

Generelt set kan praktiske handsker med lys være en nyttig tilføjelse til enhver toolkit eller udstyrssæt, da de kan hjælpe med at gøre det nemmere at udføre opgaver i områder med dårlig belysning.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk