Renfi håndstøvsuger

Ledningsfri Håndstøvsuger Fra Renfi

Den praktiske håndstøvsuger fra Renfi gør det nemt at rengøre mindre områder i dit hjem, bilen, campingvognen eller båden.

En genial håndstøvsuger

En ledningsfri håndstøvsuger gør rengøringen af de små kroge i hjemmet, bilen, båden eller campingvognen til en leg. Hvis du har små børn eller et kæledyr, kan det blive en vane at støvsuge f.eks. bilen. Det kan derfor være både tidskrævende og bøvlet af finde sin store støvsuger frem fra skabet, hver gang bilen skal have en rengøring. Desuden har støvsugeren en praktisk størrelse på blot 36.8×6.5 cm. Den er dermed nem at opbevare i enten en skuffe eller i handskerummet. Og den kan hurtig findes frem, når børnene har slæbt sand med ind fra børnehaven.
Ved køb af Renfi’s håndstøvsuger medfølger der flere forskellige mundstykker. Mundstykkerne kan nemt og enkelt skiftes alt afhængigt af hvilken rengøringsopgave man står overfor. Derudover medfølger der en USB oplader, så der er mulighed for at oplade den på farten. Der er heller ingen grund til bekymring over at skulle skifte pose på støvsugeren, da den er pose fri.

Billede af renfi håndstøvsuger
renfi.dk

Tekniske detaljer om den ledningsfrie støvsuger:

  • Batteri – 2.000 MAH
  • Spænding – 7.4 V
  • Power – 120 W
  • Speed – 4.000 R/Min
  • Vægt – 0.6 KG
  • Sugning – 6.000 PA
  • Oplader – USB
  • Længde – 36.8 CM / Bredde – 6.5 CM

Læs mere om Renfi’s smarte håndfrie støvsuger her

Autogogo – den perfekte støvsuger til bil

Vi har her på siden også skrevet et indlæg om et lignende produkt fra den danske virksomhed Autogogo, der har modellen Auto Buddy. Ønsker man ydeligere information om Auto Buddy’en henvises der til vores indlæg: Autogogo – Støvsuger Til Effektiv Bilrengøring

Læs også:

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk