EXIT braetspil julekalender

EXIT: The Game – Escape Room Julekalender

Hver EXIT-adventskalender er et EXIT-spil og et 24 dage langt eventyr i ét. Hver dør i kalenderen afslører et unikt rum med en spændende ny gåde.

Løs en dags gåde for at afgøre, hvilken dør der skal åbnes den næste dag. Disse spil er fuldstændig kort-baserede og unplugged ligesom et traditionelt brætspil.

  • På en skitur før jul fanger en uventet lavine dig i en mærkelig ishule…kan du løse mysteriet og flygte?
  • Helt kortbaseret og 100 % unplugged, kalenderen leveres med et afkodningsbord, historiebog, gådekort og en hjælpebog for at sikre, at du aldrig bliver hængende i en gåde.
  • Dette spil kan spilles én gang, fordi du markerer, folder og river i spilmaterialet.
  • For en eller flere spillere over 10 år.
  • Kan spilles over 24 dage.
  • 2 ud af 5 sværhedsgrad.
EXIT adventskalender

En sjov julekalender

Din før-jul-skitur er bestemt ikke gået som planlagt: Ligesom du holder en pause og nyder den krystalklare bjergluft, hører du en støj og ser en skræmmende lavine styrte ned ad bjerget mod dig. Dit hjerte er i halsen, du tager hastigt fat i dine syv ting og ræser ned ad skråningen. Med de sidste kræfter kaster du dig ud i en sprække i klippen, da alt bag dig er begravet i sne. Dit hjerte suser, og du tager dig sammen. Du kan næsten ikke tro det, men du er i live! Først derefter kigger du dig omkring: er det en slags hule?

Denne adventskalender er både et EXIT-spil og en eventyrhistorie: For at frigøre dig selv fra denne knibe, skal du åbne en dør til kalenderen hver dag. Bag hver dør finder du en ny og spændende gåde, hvis løsning vil bringe dig tættere og tættere på at undslippe hulen! Vil du løse mysteriet om ishulen og finde udgangen? Prøv brætspillet allerede nu.

Exit The Game Julekalender

Se og læs mere om den fede julekalender hos Coolstuff.dk her

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk