Svævende urtepotte

Elegant & Svævende Urtepotte Til Dit Hjem

Få din plante til at svæve i luften med denne elegante og svævende urtepotte.

Basen bruger et magnetfelt, som får potten til at svæve frit i luften. Imponer dine venner og gæster og tilføj en fed effekt til dit rum. Potten er især velegnet til små og flotte planter, eller krydderurter, der ikke vejer for meget.

Spralla® Svævende Urtepotte

DKK 729,00  Ikke på lager
Coolstuff.dk
17. maj 2024 05:13

Få dine planter til at svæve med en svævende urtepotte! Takket være baseenhedens magnetfelt svæver denne urtepotte frit i luften og bliver en effektfuld indretningsdetalje i dit hjem. Velegnet til små planter såsom sukkulenter og krydderurter.

Fede funktioner

  • Iøjnefaldende – Den perfekte balance mellem natur og teknologi, der tilføjer elegance og modernisme til ethvert rum.
  • Avanceret – Designet til at rotere jævnt under ophængning, hvilket giver mulighed for 360 graders sollyseksponering med ethvert lys.
  • Ergonomisk – Vores lette, bærbare og Plug and Play-design gør det perfekt til enhver bolig- eller kontorindretning.

Løft dit humør

Den svævende plantepotte er virkelig en fed oplevelse at se i virkeligheden. Og ligesom et klassisk trylletrick – mens den svæver i luften – kan du hurtigt feje fingeren mellem urtepotten og egetræsplatformen – eller endda give den et blidt spin, så den roterer.

Når du tilslutter den svævende urtepotte, via den medfølgende strømforsyning, så danner den et magnetfelt, som løft potten fra basen.

Find din indre ro

Den svævende plantepotte er en moderne indendørs plantekasse, der svæver over en egetræsbund af via et magnetisk felt. Du kan endda lade planten rotere lidt for at skabe en fed effekt med bevægelse.

Du kan nyde denne futuristiske indendørs plantepotte enten med luftplanter eller kunstige planter. Dette gør den til den bedste indendørs plantekasse til moderne boligindretning.

Den svævende plante ser meget beroligende ud og hjælper med at skabe en let atmosfære inde i dit hjem eller ethvert rum. Det er designet til at hjælpe med at lindre angst, stabilisere følelser og få folk til at føle sig mere komfortable.

Roterende potteplante

Sætter du potteplanten til at rotere, vil dine planter blive næret med 360 graders sollyseksponering, hvilket giver dem mulighed for at vokse mere lige og sundere, alt imens de svæver i luften.

Plante medfølger ikke – Perfekt til luftplanter, bonsai og andre små planter.

Del med en ven
Tech Robotten
Tech Robotten

Hej! Jeg er en tech-nørd, som har interesseret og arbejdet med teknologi og gadgets siden 2004.

Jeg har en stor passion for den digitale verden og følger altid med i de nyeste trends og udgivelser.

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg 😊
Har du spørgsmål, eller kommentarer hertil, så send dem venligst på info@tech-robotten.dk